U bent hier:

Schatten van Vlieg in de Wolfsputten

6 beoordelingen

Hoor jij wat ik hoor? Wat ritselt er daar in de Wolfsputten? Vlieg die haar schat verstopt? Kom naar de balie van de bibliotheek, vraag je schattenkaart en trek op pad door de natuur! Spits goed je oren want er zit muziek in de zoektocht dit jaar. Met de juiste noten zal de schatkist voor je openen. Do, re, mi…?
De schattentocht van Vlieg vindt dit jaar plaats in onze mooie Wolfsputten. Vertrek- en eindpunt is de balie van de bibliotheek. Daar krijg je een schattenkaart mee die je langs alle opdrachten in de Wolfsputten brengt. Heb je alle opdrachten voltooid? Alle muzieknoten gevonden? Laat dan je deuntje horen aan de balie in de bib, en de schatkist zal voor je opengaan!

Schatjes van Vlieg
Voor de eerste keer willen we ook de allerkleinsten verwelkomen en op pad sturen! Elke schattenzoektocht heeft dit jaar twee niveaus: de schatten van Vlieg met opdrachten voor +5 -jarigen en de schatjes van Vlieg met opdrachten op peuter- en kleuterniveau.

Opgelet: op het parcours kom je een aantal trappen tegen. Het is dus minder geschikt voor buggy's en rolstoelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Bibliotheek De Wolfsput
D’Arconatistraat 1
1700 Dilbeek

Hoe geraak ik hier?

Musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 29 augustus 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek De Wolfsput
Contact info@wolfsput.be
02 451 69 70
Trefwoorden uitmetvlieg, Wolfsput1700, UiTinMijnRegio, UitinDilbeek, schattenvanvlieg2020, anbdomein, anbwandelen, wolfsputten, Bevestigd2020

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.