U bent hier:

Schatten van Vlieg in KOERS. Museum van de Wielersport

+ 6 jaar

Deze zomer is Vlieg opnieuw te gast in KOERS. Museum van de Wielersport. Maar hij komt niet alleen.. ook zijn schatkist komt mee! En die verstopt hij ergens op een geheime plek…
Ben jij een jonge speurneuzen tussen 6 en 12 jaar? Krijg deze zomer de smaak van de koers helemaal te pakken tijdens een spannende zoektocht naar de schatkist van Vlieg! Aan de hand van speelse doe-activiteiten ga je samen met de familie op zoek naar de schatkist die Vlieg in KOERS. Museum van de Wielersport verstopte. Ontdek met al je zintuigen talloze aspecten van de koers vroeger en nu, proef van die ervaring om op een 19e eeuwse fiets te rijden, sta stil bij de zoete smaak van overwinning en euforie en houd halt bij de bittere nasmaak van noodlot.

Onderweg verzamel je allemaal hints en tips die op weg helpen om de schatkist te vinden. Geheime vindplaats ontdekt? Dan wordt jouw speurwerk beloond met een leuk smaakboekje boordevol spelletjes! Daarnaast maak je ook nog kans op tal van andere verrukkelijke prijzen.

Kom deze zomer speuren van zaterdag 29 juni tot en met zondag 1 september. Wedden dat het gesmaakt wordt door de hele familie?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar KOERS. Museum van de Wielersport
Polenplein 15
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 7,00 €
€ 7,0
Organisatie KOERS. Museum van de Wielersport
Contact koersmuseum@roeselare.be
051 26 24 00
Links

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.