U bent hier:

Schatten van Vlieg Industriemuseum Gent

+ 3 jaar

1 beoordeling

Zzzwiep tikke klets tikke klets! Hoor je dat? Ik denk dat Vlieg jou wil meenemen op schattenzoektocht in het Industriemuseum!
Corona is in het land, maar dat houdt Vlieg niet tegen! Integendeel, Vlieg leidt je door een 12-tal opdrachten zonder gevaar. Vinden jullie samen de schat?
Vlieg daagt jou uit met allerlei opdrachten. In onze hoofdtentoonstelling ‘Over mensen en machines’ kan je de geluiden van de stad raden, dans je op het liedje ‘het Fabrieksmeiske’ en huppel je rond de lange selfactor, een zotte machine! Onze drukkerijafdeling dompelt je dan weer onder in de stoere geluiden van klinkende drukmachines. Je kan er bovendien inspiratie opdoen om een uitnodiging voor je eigen feestje in elkaar te boksen.

Ontdek de prikkelende geluiden tijdens je rondreis in het Industriemuseum! Elke opdracht brengt je dichter bij het vinden van de schat. Hoor jij wat Vlieg hoort?

Het Gentse Industriemuseum ligt op wandelafstand van de Vrijdagmarkt, Sint-Jacobs en station Gent-Dampoort. Voor je bezoek en de zomerzoektocht voorzie je best anderhalf uur. De zoektocht is geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, maar hun ouders of grootouders zullen zich zeker ook niet vervelen! Kijk onze website nog even na voor eventuele coronamaatregelen voor je bezoek komt. Tot straks, onder de Gentse zon?

Info

Links
Waar Industriemuseum
Minnemeers 10
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 juli 2020 tot 30 september 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Jongeren onder 19 jaar: 0,00 €
€ 8,0
Organisatie Industriemuseum
Contact info@industriemuseum.be
09 323 65 00

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.