U bent hier:

Schatten van Vlieg op Domein Kiewit

+ 6 jaar

9 beoordelingen

Spits je oren en ontdek samen met Vlieg de natuurgeluiden in Kiewit! Tijdens je zoektocht kan je al klauterend op zoek naar gekke geluiden in het klankenbos. Spits ook die wolvenoren en vind je prooi tussen de bomen. Een geluiden-memory stelt je oren extra op de proef. In het stiltebos kan je even uitblazen maar niet voor lang, de boerderijdieren laten van zich horen! Kortom, een prikkelende ontdekkingstocht op Domein Kiewit voor het hele gezin!
Vanaf de parking volg je vlieg die jou de weg wijst naar het startpunt op de binnenkoer van de kinderboerderij (aan de geitjes). Vanaf dit startpunt leidt een zoektocht je door het bos langs de boerderijdieren naar de schat van vlieg. De zoektocht kan je altijd doen, ook als het onthaalpunt van het domein gesloten is.
Wie na afloop graag meer te weten komt over de wolf in België kan een bezoekje brengen aan de Wolven Expo die doorgaat op de zolder van het bezoekerscentrum van Natuurpunt. Het bezoekerscentrum is open op alle dagen behalve maandag van 13u tot 17u (in het weekend toto 18u). Omwille van Corona kunnen de openingstijden afwijken. Via het nummer 011 24 60 20 kan je dit navragen.
Roger de wolf heet je alvast welkom.

Vergeet je handgel niet!

Deze tocht is een initiatief van de Stad Hasselt en Natuurpunt.
Zijn je oren na de zoektocht nog niet genoeg geprikkeld? Zoek dan ook een schat in Abdijsite Herkenrode, Modemuseum Hasselt, bibliotheek Hasselt Limburg (vestiging Dussart) en Villa Verbeelding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stedelijk Domein Kiewit
Contact kiewit@hasselt.be
011 21 08 49
Trefwoorden toerisme, kinderboerderij Kiewit, natuurlijk limburg, stad Hasselt, Natuurpunt Limburg, zomerbeleven, Domein Kiewit, zomerinhasselt, zomergenieten, jeugdaanbodhasselt, Bevestigd2020, visitlimburg

SCHATTEN VAN VLIEG 2020

Dit is één van de zomerse schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.