U bent hier:

Schatten van Vlieg op Domein Kiewit

+ 4 jaar

8 beoordelingen

Heb jij zin om samen met 'Schatten van Vlieg' te ontdekken of er boerderijdieren zijn die ook smaken kunnen herkennen, hoeveel heerlijke eitjes een kip ons per jaar kan leggen en hoe een koe erin slaagt om gras te eten? Dan moet je zeker naar Domein Kiewit komen. Vanaf de parking volg je de vlieg die jou de weg wijst naar de mesthoop, die ligt op onze binnenkoer. Vanaf dit startpunt leidt een zoektocht je langs de boerderijdieren tot aan de schat van vlieg. Naast de speciaal voor dit jaar uitgewerkte ‘smakelijke zoektocht van vlieg' kan je ook nog steeds proberen om het mysterie van Kiewit op te lossen, deze start aan de rode brievenbus nabij de speelplek. Deze zoektocht kan je altijd doen, ook als het onthaal van het domein gesloten is. Kortom, Domein Kiewit is zeker de moeite om te bezoeken.
Je kan in Hasselt nog op zoek gaan naar 'Schatten van vlieg', dit in de Abdijsite Herkenrode, in het Stadsmus, in het Modemuseum, in de bib van Kuringen en in Villa Verbeelding.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Domein Kiewit
Putvennestraat 108
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 31 augustus 2019
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stedelijk Domein Kiewit
Contact kiewit@hasselt.be
011 21 08 49
Links
Trefwoorden Domein Kiewit, kinderboerderij Kiewit, natuurlijk limburg, toerisme, dewijers, stad Hasselt, natuurcentrum stad Hasselt, visitlimburg, zomerinhasselt, Zomerfamilie

SCHATTEN VAN VLIEG 2019

Dit is één van de zomerse Schattenjachten van Vlieg, ontdek ze allemaal en val in de prijzen.