U bent hier:

Seafront Zeebrugge

16 beoordelingen

In het reusachtige gebouw van de Oude Vismijn ontdek je de geheimen van de zee en proef je de rijke visserijgeschiedenis. Je scheept in voor een geheime missie aan boord van een echte Russische duikboot en staat aan het roer van het voormalig lichtschip West-Hinder.
NIEUW: INTERACTIEVE DOE-EXPO “VIS VAN BOOT TOT BORD”

Hoewel de vismijn ondertussen al een dik decennium naar een gloednieuw complex in de achterhaven verhuisde en zo plaats ruimde voor het maritiem themapark Seafront, blijft de volkse sfeer rond dit oude vissersdok onaangetast.

In Seafront ontdek je alle geheimen van de zee en proef je de rijke visserijgeschiedenis. Je vindt er een schat aan informatie over de evolutie van de haven, de visserij, het ontstaan van de Noordzee, ... Ga mee op ontdekkingstocht en leer hoe de haven stilaan vorm krijgt. De veilmeester met zijn typische roep brengt je terug naar vervlogen tijden en laat je proeven van het ruwe vissersleven.

Bezoek ook de Russische duikboot en ervaar zelf hoe 75 bemanningsleden leefden en werkten op deze varende bom. Na de duikboot kan je ook nog het voormalig lichtschip West-Hinder bezoeken.

En voor de kids is er een piratenspeelparadijs en ballenbad!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Seafront
Vismijnstraat 7
8380 Zeebrugge

Hoe geraak ik hier?

Prijs
Grabbelpaskorting: 2 € + gratis drankje (Fristi - Cécémel) voor grabbelpashouder.Doorlopend open van 10u tot 17u. In juli en augustus van 10u tot 18u. 25/12 en 1/1 gesloten. Jaarlijks verlof in januari. Aangepaste winteropeningsuren in november en december: voor meer info check de website www.seafront.be
€ 12,5
Contact info@seafront.be
+32 50 55 14 15
Links
Trefwoorden ook voor kinderen, Gezinsbondkorting