U bent hier:

Sinterklaasvoorstelling - De Spiekpietjes - UITVERKOCHT

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

‘De Spiekpietjes’ is een mini-musical voor alle kinderen die nog in de magie van Sinterklaas geloven, gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks van Thaïs Vanderheyden.
In deze musical leren we wat je allemaal moet kunnen om een echt Spiekpietje te zijn. Krijgen de Pietjes op het einde hun Spiekpietjesdiploma van Sinterklaas? Dit ervaar je allemaal in 50 minuten puur plezier.

Deze musical werd gecreëerd door Tom Dewulf en Jolijn Antonissen. Dit team bruist in ‘De Spiekpietjes’ van energie en zingt bekende en nieuw geschreven Sinterklaasliedjes. Met behulp van verschillende instrumenten en rekwisieten maken ze deze show tot een dynamisch en interactief kinderspektakel. Dit energieke duo zorgt met hun mooie zang, leuke dansjes en heel veel humor voor een perfecte familienamiddag.

De kinderen krijgen na afloop van de show een verrassingszakje en kunnen op de foto met de Sint.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met vzw Straatfeesten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OKA-Centrum
Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 november 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 7,00 €; -12 jaar: 5,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie Gemeentebestuur Kalmthout
Contact cultuur@kalmthout.be
03 620 22 66
Trefwoorden kalmthouthome