U bent hier:

Släpstick

+ 9 jaar

Theatervoorstelling Mime en bewegingstheater Tekst en muziektheater

Het regent superlatieven over het Nederlandse Släpstick,een voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol
speelt. Zoals de naam zegt, brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde
scènes van Charlie Chaplin, The Marx Brothers en Laurel & Hardy.
Kom je rechtstreeks van je werk naar het CC? Geen zin om te koken? Gewoon zin in iets lekkers? Combineer je bezoek aan het CC met een pre-concert diner.


Elk diner heeft trouwens een link met het concert of de voorstelling die je nadien bijwoont.

Reserveren kan via info@cultuurcafeasse.be. Per maaltijd betaal je de democratische prijs van € 16. Voor een 3 gangen-menu betaal je € 20.


zaterdag 9 november: Släpstick (voor het hele gezin)

–    gebakken haring met patat in de schil

–    parmentier met gehakt en broccoli

–    fondu van tomaat en courgette


Dessert met poffertjes en een goud klompje boterHet regent superlatieven over het Nederlandse Släpstick (lees de recensie van De Standaard in de linkerkolom), een voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol speelt.


Zoals de naam zegt, brengt dit vijftal een ode aan de muzikale komiek en geeft ze een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton, The Marx Brothers en Laurel & Hardy.


In het decor van een oud kermisterrein uit de jaren ’30 komen in sneltreinvaart acts, grappen, ontroering en muzikale virtuositeit voorbij.


Ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en anderstaligen.De internationale doorbraak van de Wëreldbänd kwam met de voorstelling ‘SLÄPSTICK', die januari 2017 in Nederland in première ging, unaniem lovend werd ontvangen en inmiddels ook in het buitenland hoge ogen gooit.

De groep won met haar show Släpstick de prestigieuze ‘Spirit of the Fringe Award’ op het Edinburgh Fringe Festival, en speelt sindsdien tournees  in Duitsland, Engeland, Denemarken en Frankrijk.  Dus: houd je van slapstick, Laurel & Hardy en muziek? Mis deze show niet!Wëreldbänd wordt Släpstick


Gesteund door het internationale succes onder de naam Släpstick heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick wil opereren en niet (meer) als Wërëldbänd. De naam sluit naadloos aan bij de theatrale insteek van de groep en geeft beter aan wat het publiek ook daadwerkelijk in de voorstelling kan verwachten.

Info

Waar cultuurzaal Oud Gasthuis
Huinegem 2-4
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 9 november 2019
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: € 14,50; ABO +21: € 15,50; VVK: € 17,50; KA: € 19,50
€ 14,5
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC Asse
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden theater, muziek, één taalicoon, noDanspunt