U bent hier:

Sol bémol (6+)

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Humor comedy Circus

‘Sol Bémol’ is een bijzonder duet tussen pianist en circusartiest, waarbij zelfs de piano een acrobatische rol speelt. Een verrassende trip vol uitdagingen! ‘Sol Bémol’ is een heerlijke voorstelling waarbij machinisten kranen, katrollen en zelfs de artiesten manipuleren. Een streling voor oog & oor.
We zijn allemaal onderweg, met gevulde valiezen, het leven aan het beleven. Evenwicht is soms zoek, harmonie is niet makkelijk. Iedereen draagt bij in zijn eigen taal. Onze taal is die van het circus.

‘Bedankt om de poëzie uit te vergroten. Jullie zijn echte gelukmakers’.

Dirk en Fien vonden ooit dit briefje onder de ruitenwisser van hun wagen en namen het ter harte. Fien is muzikante. Dirk is circusartiest. Twee liefjes die elkaar zoeken, elkaar verliezen en weer vinden in de gedeelde hoop om met de partituren van het leven samen een concert te spelen. Theatrale acrobatieën vermengen zich met muziek, zowel Dirk als de piano van Fien tarten de wetten van de zwaartekracht. In duet balanceren ze van plek naar plek, van ontmoeting naar begroeting. Een reis vol uitdagingen en verrassingen, herkenbaar voor alle nieuwsgierige zielen.‘Sol bémol’ is onmiskenbaar dromerig en grappig. Gemaakt met hart en ziel door Dirk Van Boxelaere en Fien Van Herwegen.

Sol bémol won begin juni de eerste prijs voor beste circusvoorstelling 2017 TAC-Valladolid

Mise en scene: Dirk Van Boxelaere - Fien Van Herwegen - Leandre Ribera
Muzikale inspiratie: Alain Reubens

Aansluitend op de voorstelling voorzien we een doorlopend atelier '1 2 3 Acrobatie' , als een beginnende of volleerde artiest laten we verschillende materialen balanceren.

Info

Waar Schouwburg Cc Strombeek
Gemeenteplein 1
1853 Strombeek-Bever

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 februari 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 14,00; Abo3: € 14,00; Abo6: € 12,00; Abo10: € 10,00; Abo6 tarief: € 12,00; Abo10 tarief: € 10,00; Keuze abo-6 tarief*: € 12,00; Keuze abo-3 tarief*: € 14,00; Keuze abo-10 tarief*: € 10,00; 65+: € 12,00; -21/dagstudent: € 10,00; abo extra: € 12,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
Links