U bent hier:

Speelpleinwerking 't Fluitje

+ 3 jaar

Ieder kind kan op onze gemeentelijke speelpleinwerking terecht, los van elke filosofische of ideologische overtuiging. Onder deskundige begeleiding krijgen kinderen en jongeren er zo ruim mogelijke speelkansen. Daarvoor voorziet de speelpleinwerking een functionele infrastructuur, aangepast speelmateriaal en een gevarieerd speelaanbod.
We werken met een vrij spelsysteem waarbij de kinderen kunnen kiezen wat ze willen spelen. Ze kunnen kiezen voor een begeleide activiteit, ze kunnen iets ontlenen in de speelpleinwinkel, ze kunnen kampen bouwen of het crossparcours gebruiken. Zowel in de voormiddag als in de namiddag bereiden onze animatoren activiteiten voor waar de kinderen kunnen aan deelnemen.
Speelpleinwerking 't Fluitje gaat enkel door tijdens de zomermaanden juli en augustus, en dit elke dag van 9.00 u. tot 16.30 u. Er is vooropvang vanaf 7.00 u. en naopvang tot 18.00 u. Het speelplein is gesloten op 15 en 16 augustus.
In 2019 opent het speelplein zijn deuren op maandag 1 juli. De laatste speelpleindag is dinsdag 27 augustus.
Ouders worden vriendelijk verzocht om hun kinderen ten laatste om 9.00 u. te brengen. Om veiligheidsredenen wordt de ingang daarna gesloten.
Kinderen die enkel in de namiddag komen, kunnen toekomen vanaf 12.45 u. Ook hier wordt omwille van veiligheidsredenen de ingang om 13.15 u. stipt gesloten en start de speelpleinwerking.
De kinderen kunnen terug afgehaald worden tussen 16.30 u. en 18.00 u.

Alle kleuters die de volle leeftijd van 3 jaar bereikt hebben tot de kleuters die in september naar het 1e leerjaar gaan, zijn de '(B)engels'.
De kinderen die in september naar het 2e leerjaar tot en met het 1e middelbaar gaan, zijn de 'Rakkapoenen'.
In de namiddag verwelkomen we ook de jongeren die in september naar het 2e middelbaar gaan tot het jaar waarin ze 15 worden: de 'Tieners'.

Enkel geregistreerde kinderen wordt toegang verleend tot het speelplein. Registreren kan via www.i-school.be/kruisem/registreren.
Voor deelname aan de speelpleinwerking in zowel de voormiddag als de namiddag wordt gevraagd om vooraf in te schrijven. Dit kan via www.i-school.be/login (enkel mogelijk ná eenmalige registratie).
Klik hier voor een meer gedetailleerde uitleg over registreren en inschrijven via i-School.

EXTRA ACTIVITEITEN
De planning van de extra activiteiten vind je terug in de middenkatern van de vrijetijdsfolder, editievoorjaar 2019 alsook op de Facebookpagina van het speelplein. Voor meer gedetailleerde info: zie 'XM info' van juli/augustus of op i-School (na inloggen).
Inschrijven (en onmiddellijk online betalen) gebeurt eveneens via www.i-school.be/login.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Gemeenschapscentrum De Griffel
Ouwegemsesteenweg 90
9750 Ouwegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2019 tot 27 augustus 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 4,00 €; Halve dag (voormiddag of namiddag): 4,00 €; Volledige dag: 8,00 €
€ 4,0
Organisatie Gemeentebestuur Kruisem
Contact vrijetijd@kruisem.be
09 333 71 29
Links