U bent hier:

Speelpleinwerking 't Pling

+ 6 jaar

De speelpleinwerking staat open voor alle kinderen tussen 6 en 13 jaar, die in de gemeente wonen of schoollopen of van wie de ouders in de gemeente werken.
Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen terecht in IBO De Mallemolen.
Er is opvang voorzien van 7u30 tot 9u30 en van 16u30 tot 17u. De activiteiten starten stipt om 9u30 tot 12u en van 13u30 tot 16u30.
Er wordt gebruik gemaakt van het Jeugdcentrum "Uzus" en het speelplein vlakbij de St. Monicakerk in De Haan. De ruimte in het jeugdcentrum is passend ingericht op maat van de kinderen. Ze kunnen er spelen, tv kijken, gezelschapsspelen gebruiken,... Bij mooi weer wordt vooral de buitenruimte gebruikt, een grote open ruimte met speeltoestellen, zand en gras. Er gaan ook veel activiteiten door op het strand, in de duinen en bossen.
Kinderen kunnen gratis gebruik maken van de gemeentelijke autobus, er zijn verschillende opstapplaatsen in onze gemeente.
Er worden geen warme maaltijden aangeboden, de kinderen dienen zelf een lunchpakket mee te brengen. Er wordt tijdens de middagpauze gratis soep voorzien. Er is een drankautomaat aanwezig met gekoelde frisdranken (€ 0,50). Het is natuurlijk ook mogelijk om van huis meegebrachte drankjes te gebruiken. Tijdens de activiteiten krijgen de kinderen gratis water aangeboden door de animatoren.
Een dagje spelplezier kost € 5 per kind/per dag. Het inschrijvingsgeld omvat: water, soep tijdens het middagmaal, een koek en deelname aan de activiteiten.
Er is geen extra tegemoetkoming voor grote gezinnen: het tweede of derde kind dat zich laat inschrijven van eenzelfde gezin krijgt geen korting. Voor gezinnen met een beperkt inkomen kan een sociaal tarief bekomen worden, meer inlichtingen hierover te verkrijgen bij de jeugddienst.
Om de inschrijvingen en betalingen vlot te laten verlopen dringen we er op aan om gebruik te maken van een speelpleinkaart. Deze kost € 25 - alle kinderen uit éénzelfde gezin kunnen op deze kaart afgestempeld worden. De kaart wordt bijgehouden door de administratie op het speelplein.
De deelnemers zijn verzekerd tegen ongevallen. De verzekering heeft betrekking op de wettelijke aansprakelijkheid en op de medische behandelingskosten na tegemoetkoming van de verplichte of vrije ziekte- en invaliditeitsverzekering.
Inschrijven op voorhand is niet nodig! Inschrijven kan de dag zelf. Er dient wel, bij een eerste deelname, een inlichtingenfiche ingevuld te worden bij de jeugddienst. Daar kan u ook steeds terecht voor bijkomende info.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Jeugdcentrum Uzus
Monicastraat 13
8420 De Haan

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 april 2020 tot 17 april 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Jeugddienst De Haan
Contact jeugd@dehaan.be
059 23 96 47