U bent hier:

Spelen op het Zilvermeer

Sportactiviteit Outdoor en adventure

Op het Zilvermeer kunnen kinderen naar hartenlust spelen in onze verschillende speeltuinen.
De peuterspeeltuin is geschikt voor de allerjongsten. Kleurige speeltoestellen stimuleren de fantasie van de kleintjes. Ouders kunnen hun kroost zelfs van op het terras van taverne "Glinstering aan het Zilvermeer" in de gaten houden. Bovendien is er een nieuwe (rolstoelvriendelijke) waterspeeltuin voor peuters, met bloemen en ringen die water spuiten.

Water en zand zijn dé ingrediënten voor een middagje genieten op het strand. In de zand- en waterspeelplaats kun je niet alleen zandkoekjes bakken. Op de zandspiralen, torens en watergeul raak je niet uitgespeeld!

In de avonturenspeeltuin vind je de jeugd terug op en rond kabelbanen, levende bruggen, klimpalen, … De vijftien meter hoge buisglijbaan is letterlijk hét hoogtepunt van het Zilvermeer. Spannend!

Spelen is gratis, je betaalt enkel de toegangsprijs tot het domein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Maandag - zondag van8:30tot17:30
Prijs
Basistarief: 5,00 €; -6j: 0,00 €
€ 5,0
Trefwoorden Buitenspeeltuin, ook voor kinderen, OpnieuwOpen