U bent hier:

Spookjeswandeling

+ 6 jaar

1 beoordeling

Begeleide uitstap of rondleiding Geschiedenis

De spokenjager neemt kinderen en hun ouders graag mee voor een portie griezelige pret. Op donkere plekjes in de oude stad vertelt hij verhalen. Over geesten en spoken, en over Lange Wapper, de schrik van de stad. Een risico, want wie niet in het bovennatuurlijke gelooft, zou wel eens van gedachten kunnen veranderen, want met wat geluk ontdekken we zelfs een echt spook.
Wist je dat het spookt in Antwerpen? Over de Lange Wapper heb je misschien al gehoord, wat die allemaal uitsteekt, amai! Maar hij is niet de enige die de oude stad onveilig maakt. Ontdek dit alles tijdens de "Spookjeswandeling".

De spokenjager wijst de weg naar de donkerste plekjes in de oude stad. Daar vertelt hij verhalen en legendes uit duistere tijden. Toen gebeurden er soms vreemde dingen, die de mensen verklaarden door ze "geesten" of "spoken" te noemen. Tijdens een wandeling vol griezelige pret komen deze verrassende verhalen opnieuw tot leven.

Dit meebeleven vereist een portie moed die je alleen bij 6 tot 12-jarigen vind. Je mag je ouders meenemen, zo wordt het een belevenis voor hele gezin. Het blijft een risico, want wie niet in het bovennatuurlijke gelooft, zou wel eens van gedachten kunnen veranderen, want met wat geluk ontdekken we een authentiek Antwerps spook.

Info

Links
Waar HETSTEEN
Steenplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 14 mei 2016 tot 2 juli 2016
Leeftijd 6+
Prijs
Basisprijs: € 7.50
€ 7,5
Reservaties
Organisatie Antwerp Ghostwalk Team
Trefwoorden UitKalender_activiteiten_incl_permanenteactiviteiten, test