U bent hier:

Sport- en Recreatieoord Kluisbos

+ 3 jaar

1 beoordeling

Batterijen opladen in vakantiesfeer. Natuur, rust en ontspanning zijn troef. Het innemende Kluisbos (± 300 ha) nodigt je uit voor een verkwikkende wandeling of fietsroute. Misschien wil je een verfrissende duik in de openluchtzwembaden of wil je zonnekloppen? De allerkleinsten kunnen ongeremd stoeien in het instructiebad, de reuzenzandbak met een elfjespaleis en piratenschip of op de glijburcht.
Het innemende Kluisbos (± 300 ha) nodigt u uit voor een verkwikkende wandeling langs het 'Hellegat', de 'Vierschaar' of 'Peetje en Meetje', een dolmen waarvan men beweert dat Keltische druïden er op offerden. Talrijke uitgestippelde wandel - en fietsroutes leiden je doorheen een uniek gebied, rijk aan fauna en flora.
Misschien ben je gewaagd aan een verfrissende duik in één van de drie verwarmde openluchtzwembaden, of wil je lekker zonnekloppen.
Ga je echter een sportieve uitdaging niet uit de weg, dan kunnen de georganiseerde sportdagen, het immens overdekt sportcentrum, de beachvolleyterreinen en het challengeparcours je zeker bekoren.
De allerkleinsten kunnen ongeremd stoeien in het instructiebad, de reuzenzandbak met het elfjespaleis en het piratenschip of de gigantische glijburcht.

De Vlaamse Ardennen geven u de volle lading gezonde lucht en onverwachte bezienswaardigheden. Van op de top van dit paradijselijke oord nodigt de glimlach van Sport - en Recreatieoord KLUISBOS u uit met een gulheid die nergens zijn gelijke kent.

Openingsuren zwembaden:
mei - juni - september: open van 10 u. tot 19 u.
juli - augustus: open van 09 u.30 tot 20 u.

Info

Links
Waar Domein Kluisbos
Poletsestraat 59
9690 Kluisbergen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Maandag - zondag
Leeftijd 3+
Prijs
Tot 14 jaar: € 8. Grabbelpassers tot -14 jaar: € 6.Begeleidende volwassenen: € 10.
€ 8,0
Organisatie ,
Contact info@kluisbos.be
+32 5 5230585
Trefwoorden ook voor kinderen, Grabbelpaskorting, Buitenspeeltuin, openluchtzwembad, OpnieuwOpen, bevestigd2020, bevestigd2021