U bent hier:

sportkamp paardrijden Bissegem

+ 8 jaar

Kamp of vakantie Omnisport en andere

Domein Leiedal vind je in Bissegem bij Kortrijk. Deze manege heeft twee overdekte rijbanen en een grote buitenpiste. Een ideale locatie voor wie de ruitersport wil ontdekken of voor dressuurruiters die hun niveau willen verbeteren. Je krijgt in dit sportkamp dagelijks vier uur les, waarin ook de voor- en nazorg van je paard en theorie rond verzorging, omgang, toilettering, enzovoorts is inbegrepen.
Gedurende het kamp leef, eet en slaap je in de oude hoeve die middenin het domein staat. De huiselijke eetkamer, gezellige slaapzolder en huisbereide maaltijden maken dit tot een familiaal verblijf. Na het paardrijden staan er heel wat leuke avondspelen op het programma. Op de laatste kampavond is er barbecue, gevolgd door een spetterende fuif.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Domein Leiedal
Kruiskouter 54
8501 Bissegem (Kortrijk)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 februari 2020 tot 28 februari 2020
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 305,00 €
€ 305,0
Reservaties
Organisatie Sportievak vzw
Contact 056 26 44 20
Trefwoorden sportkamp, sportievak, dagelijkse lessen paardrijden