U bent hier:

Sportkampen stad Brugge zomervakantie

+ 3 jaar

Een hele week met leeftijdgenoten sporten, spelen en plezier beleven?
Zowel in de krokus-, paas-, zomer-, herfst- en kerstvakantie organiseert de Sportdienst Brugge i.s.m. KAVVV&FEDES vzw, kleuter- en omnisportkampen!
Kleuterkampen voor 4- tot en met 6-jarigen
De kleuterkampen verlopen telkens rondom een thema waarin de kleuters zich een volledige week kunnen inleven op zowel sportief als creatief vlak. Beweging en creativiteit worden op een speelse manier gestimuleerd door te sporten, te dansen, te knutselen, spelletjes te spelen, enz.

Omnisportkampen voor 7- tot en met 12-jarigen
Bij de omnisportkampen leren de kinderen op een uitdagende manier kennismaken met verschillende individuele en groepssporten zoals baseball, hoogspringen, hockey, zwemmen,... Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Tienerkampen voor 13- tot en met 16-jarigen
Ook bij deze omnisportkampen beoefenen de jongeren op een uitdagende manier verschillende individuele sporten en groepssporten. Tijdens de zomerkampen sporten we ook een dag op het Sportstrand in Zeebrugge (busvervoer inbegrepen).

Praktisch
De kampen vinden plaats op verschillende locaties en staan onder leiding van pedagogisch opgeleide en gemotiveerde sportlesgevers. Nieuwe locaties dit jaar zijn Sporthal De Landdijk te Zeebrugge en Sporthal Xaverianen te Sint-Michiels.
Van maandag tot vrijdag van 9 u tot 16 u, opvang vanaf 8 u en tot 17 u. Lunchpakket en drank (water) zelf meebrengen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Brugse
sportcentra
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2020 tot 28 augustus 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Reservaties