U bent hier:

Stijn in het hoofd van Hawking

Concert Festival Theatervoorstelling Klassieke muziek Tekst en muziektheater

Stijn Meuris duikt in het hoofd van Stephen Hawking, een wetenschapper met theorieën over zwarte gaten, andere universums en het wonder van de tijd.

Mensen kijken al eeuwenlang naar het heelal, maar op sommige vragen - te complex voor woorden soms - bleef het antwoord zoek. Waar begon de ruimte? En de tijd? Waar kwam het licht vandaan?

Tot Stephen Hawking ten tonele verscheen, een briljant wetenschapper met een passie voor zwarte gaten, andere universums en het wonder van de tijd. Een man die niet veel anders kon dan nadenken over dimensies, over het plooien van de tijd en over de mogelijkheid tot meerdere universums. Vorig jaar stierf hij, de mensheid bleef achter met verwondering – en misschien met nog méér vragen … . Onlangs, op 10 april, werd de allereerste foto van een zwart gat genomen, jammer dat hij dat niet meer meemaken kon!

Duik mee in zijn briljante brein, in een verhaal met muziek van Monza en Noordkaap, animatie, wetenschap en magie. Met 26 topmuzikanten van Room 13 Orchestra en Stijn Meuris ontdek je de wondere wereld van wat zich boven ons bevindt. En achter ons, en voor ons. De wondere wereld van het brein van Stephen Hawking. Voor iedereen met zin voor avontuur.

Info

Links
Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 26 oktober 2019
Prijs € 10,0
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Trefwoorden Rode Hond 2019, ook voor kinderen, vivavlaanderen