U bent hier:

Stokkenmanroute met verhalenverteller - UITGESTELD

+ 5 jaar

1 beoordeling

UITGESTELD
Wegens de verstrengde veiligheidsmaatregelen is dit evenement uitgesteld. We maken later, zodra dat kan, een nieuwe datum bekend.
___
De Stokkenmanroute is een gezonde gezinswandeling van 4,2 km door de bossen van Kattevennen. Onderweg kan je naar verhalen luisteren via QR-codes, maar tijdens de Voorleesmaand brengen we die verhalen in het echt.
Op zondag 29 november om 14.30 uur kan je met verhalenvertelster Wendy Slenders op pad. Zij stapt met je mee, houdt halt bij de Stokkenmannen, en neemt jullie mee in hun wereld.
De Stokkenmanroute start aan het Bezoekersonthaal van Kattevennen. We maken er een gezinswandeling van: je bent welkom in je eigen veilige bubbel. De route is pittig voor buggy's en bolderkarren, maar met dikke banden kan het wel. De route, het vertel- en spelboekje en de app zijn verkrijgbaar in het Bezoekersonthaal van Kattevennen (5 euro).

#lezersmaakjesamen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vertrek toegangspoort Kattevennen (aan de Cosmodrome)
Kattevennen
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
tot
Leeftijd 5+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Bibliotheek Genk ism Cosmodrome Kattevennen
Contact bibliotheek@genk.be
Trefwoorden 3600BIB, 3600MAG, LEZERSMAAKJESAMEN, voorleesweek2020, visitlimburg