U bent hier:

Stripbib De 9de Kunst - Eerste Lezertjes

+ 3 jaar

Tentoonstelling Literatuur

Eerste Lezertjes-afdelingEen nieuw schooljaar … een nieuwe klas kinderen die leert lezen. Speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, leren lezen, of het gewoon wat moeilijker hebben met lezen, heeft de stripbib een “Eerste Lezertjes”-afdeling. Eenvoudige strips zonder, met weinig, of gemakkelijke tekst. Ook ideaal voor ouders die graag voorlezen, of meelezen met hun spruiten.
Eerste Lezertjes-afdeling

Een nieuw schooljaar … een nieuwe klas kinderen die leert lezen. Speciaal voor kinderen die nog niet kunnen lezen, leren lezen, of het gewoon wat moeilijke hebben met lezen, heeft de stripbib een “Eerste Lezertjes”-afdeling. Eenvoudige strips zonder, met weinig, of gemakkelijke tekst. Ook ideaal voor ouders die graag voorlezen, of meelezen met hun spruiten.

Enkele titels: Collectie Ukje & Pukje, Walt Disney-filmstrips, Klein Suske & Wiske, Langteen & Schommelbuik, …

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Stripbib De 9de Kunst
Brusselsesteenweg 44
1860 Meise

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs gratis
Organisatie Stripbib De 9de Kunst Meise
Contact info@stripbib.be
Trefwoorden strips, eerste lezertjes, Stripverhalen, leren lezen, bevestigd2020, strips2021, ook voor kinderen