U bent hier:

Studio Orka - Inuk (7+) - 15u // extra succesvoorstelling

+ 7 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

FAMILIEVOORSTELLING VOOR IEDEREEN VANAF 7 JAAR - Een woelig onweer, ergens, nergens, brengt vier levens samen.
Allen onderweg - tussen hier en daar zoeken ze een schouder om tegenaan te leunen.
INUK* gaat over schuilen en tot rust komen, vertrouwen winnen, voor de zoveelste keer. Veerkracht vinden en terug boven water komen. Handen warmen terwijl iemand - eindelijk - luistert. *INUK betekent échte mens in het Inuktitut, de taal van de Eskimo’s.

Studio ORKA maakt al jaren theater op uitdagende locaties. Dit keer nodigt het gezelschap je uit op plekken waar kinderen leven in ’niet-thuis-situaties’ om er een voorstelling te maken over nestwarmte. In Lint kiezen we daarvoor het opvangcentrum voor asielzoekers ‘OC Meihof’. De mensen en kinderen die verblijven in zo’n OC van het Rode kruis, en dus alle bewoners van het OC Lint, hebben een asielaanvraag ingediend. Gedurende de hele asielprocedure hebben deze personen recht op opvang.

Van/met Philippe Van de Velde, Martine Decroos, Randi De Vlieghe, Steven Beersmans, Ilse De Koe, Tomas Pevenage Ontwerp decor Philippe Van de Velde Film Dries Bastiaensen Coach Titus De Voogdt Productie Maarten Naessens Uitvoering decor Philippe Van de Velde, Koen Demeyere, Jonas Lambrigts, Kobe Vandenberghe, Sarah Geirnaert, Sander Broeckhoven Kostuums Elise Goedgezelschap Techniek Koen Demeyere, Jonas Lambrigts Productie Studio ORKA, BRONKS, De Grote Post I.s.m. Arenbergschouwburg, C-mine cultuurcentrum Met steun van Vlaamse Overheid, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen Met dank aan alle asielcentra en centra voor bijzondere jeugdzorg die ons zo gastvrij verwelkomen

INKOM € 15 / -26 € 9 (Deze voorstelling wijkt af van de normale voorstellingen. Andere leeftijdskortingen zijn niet toepasbaar.)

Deze programmatie kwam tot stand door een samenwerking tussen de gemeenten Aartselaar, Duffel, Kontich, Lint en Mortsel.
RESERVATIES Elke gemeente/stad biedt aan haar inwoners tickets aan voor deze voorstellingenreeks.
LOCATIE OC Meihof, ingang via poort Moederhoefstraat 94, 2547 LINT
PRAKTISCH Kom zeker op tijd, liefst minimaal een halfuur op voorhand. Er is niet zo heel veel parkeerplaats in de buurt. Indien je met de fiets kan komen, is dat gewenst. Je kan voor een kleine bijdrage enkele versnaperingen kopen bij de inwoners van OC Meihof.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar OC Meihof
langs ingang via Moederhoefstraat 94
2547 Lint

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 december 2019
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 15,00 €; -26: 9,00 €
€ 15,0
Organisatie UiT in Lint
Contact uit@lint.be
03 455 12 13