U bent hier:

Super Secret cluedospel

+ 8 jaar

Sportactiviteit Atletiek, wandelen en fietsen

Wat: Cluedo-spel
Waar: park Drie Fonteinen
Doel van het spel: word detective en los de case op. Je wordt hierbij geholpen door de virtuele commissaris Maurits, een chatbot in Messenger.
Leeftijd: 8-14 jaar
Het GOK (Geheim Opsporingskorps/) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Onderzoek de sporen in het park en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig op je speurtocht, want deze missie is top secret! Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de Super Secret, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Neem via Facebook Messenger contact op met de commandant van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Voor je vertrek kan je een verdachtenlijst afprinten die je vind op www.Vilvoorde.be/wintersvilvoorde

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Domein Drie Fonteinen
Beneluxlaan 32
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 december 2020 tot 19 februari 2021
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stadsbestuur Vilvoorde
Trefwoorden super secret, park drie fonteinen, detective