U bent hier:

Tentoonstelling 'Egelwegels en paddenpaden' in het Natuurpunt Museum

Dierenmobiliteit zonder grenzen!

Vanaf woensdag 11 november 2020 tot het najaar 2021 kan je in het Natuurpunt Museum in Turnhout een gloednieuwe tentoonstelling komen ontdekken. “Egelwegels en Paddenpaden. Dierenmobiliteit zonder grenzen!” gaat over natuurverbindingen over en onder onze drukke (snel)wegen. Vlaanderen heeft zowat het dichtste wegennet van Europa, dus ontsnippering is van levensbelang!

Volg het dierspoor doorheen het museum en luister naar de verhalen van enkele dieren. Help je de padden de weg over? Let wel op voor de auto’s! Kruip door de faunatunnel en bouw mee aan een ecoduct. Een tentoonstelling voor jong en oud!

Praktische info

  • Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12u30 tot 16u30 (of op afspraak)
  • I.k.v. coronamaatregelen zijn we genoodzaakt met inschrijvingen te werken
  • Vrije bijdrage voor het museumfonds

Info

Links
Waar Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Organisatie Natuurpunt CVN
Contact museum@natuurpunt.be
014 47 29 50
Trefwoorden erkend SCVW, Natuurpunt, tuin, ook voor kinderen, natuur in de stad, cultuur in de natuur, kinderen , Erfgoed , Biotopen en habitats, Soorten, Amfibieën en reptielen, Corona-proof, Bevestigd2020