U bent hier:

Theater Gnaffel (Nederland)

+ 3 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Theater Gnaffel (Nederland)
Robin Hood : prins van de bossen
Helemaal alleen gelaten, voor de deur van een klooster, vindt een grote bruine beer Robin Hood. Ze voedt hem liefdevol op in een groene wereld zonder grenzen, macht en hiërarchie. Dan komt Robin Hood in de mensenwereld terecht, waar Prins Jan de belastingen verhoogt zodat hij lekker van een met geitenmelk gevuld zwembad kan genieten. Dat is niet eerlijk!

Samen met zijn vriendinnetje Marian, de dochter van koning Richard, besluit Robin Hood om terug te vechten tegen Prins Jan. Ze stelen geld van de rijken en geven het terug aan de arme mensen. Dat zal ‘m leren! Maar Robin Hood, Marian en hun vriendjes gaan nog een stapje verder; ze willen Prins Jan van de troon stoten. Diep in het bos bedenken ze meteen een geweldig plan. Zal het hen lukken?

In dit spannende avontuur tonen Robin Hood en zijn vriendelijke struikrovers moed in de strijd voor eerlijkheid en gelijkheid. Een muzikaal poppenspel met nieuwe muziek van Herman van Veen.

 

Info

Waar Theaterzaal
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 11 maart 2020
Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs 19/20: € 10,00; -12 jaar: € 6,00; Gezinsbond ouder: € 12,00; Gezinsbond kind: € 4,00
€ 14,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Het Gasthuis
Links
Trefwoorden #BozeWolf, #kleingrut