U bent hier:

Theater Tal en Thee: De Roofkes

+ 6 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

Het gemeentebestuur besliste om alle activiteiten in de maand maart te schrappen naar aanleiding van het coronavirus. Deze voorstelling wordt verplaatst naar zaterdag 12 september.
Wij hopen dat jullie de tickets bijhouden en dan gebruiken. Voor de podiumsector zijn het harde tijden. Veel theatergroepen hebben een maand lang (en misschien langer) geen enkele bron van inkomsten en dienen loonkosten, ingehuurde techniekers, enz…. te betalen. En het gaat dikwijls over kleine groepen met weinig financiële reserves. Het water zal bij sommigen aan de lippen staan. Vandaar dat wij proberen om hen een vervangvoorstelling aan te bieden op een soms minder evidente datum. In de hoop op jullie solidariteit!

Past de nieuwe datum niet, contacteer ons dan via info@denblank.be voor een terugbetaling.  Alvast bedankt voor het begrip.

Een woest muzikaal sprookje voor al wie (g)een broer heeft

Dat het overal gevaarlijk is
dat er scherpe dingen rondslingeren
dat weet iedereen, zeker de bange moeders, die houden hun kinders binnen of ingepakt

Maar de broers weten wel beter die weten dat alles wat openligt wel weer aan elkaar groeit soms nog beter dan ervoor en dat je van elk korstje een beetje groeit en misschien zijn al die beetjes bij elkaar wel genoeg

* roof (de; v(m); meervoud: roven) korst van een wond

De Roofkes is een zinderend broeierig verhaal over twee broertjes, een grote schervenhoop en bange moeders.

De weerbarstige broers zijn hongerig naar grote verhalen, maar wat betekent het om op te groeien in een wereld die beheerst wordt door de stemmen van bange moeders? En hoe gevaarlijk is de wereld eigenlijk? De Roofkes is een ode aan het veerkrachtige, vrije en spelende kind dat recht heeft op een eigen universum: woest en groots.

Tal en Thee legde een eigenzinnig parcours af en ontwikkelde de afgelopen seizoenen een geheel eigen unieke beeldende theatertaal. Met De Roofkes schakelt het gezelschap, dankzij een goedgekeurde projectsubsidie, een versnelling hoger en brengt het een zeer verscheiden ploeg van makers samen. De Roofkes wordt een uitgekiend georkestreerd universum; het publiek neemt plaats in een ingenieuze installatie en wordt zo volledig omgeven door video, animatiefilm, (poppen)spel, licht, muziek en geluid. Visuele vervoering voor jong en oud.

Met steun van de Vlaamse Overheid

“Oogstrelend figurentheater over (moeder)angsten” – Mieke Zijlmans voor De Theaterkrant.nl (26 oktober 2018)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Den Blank
Begijnhof 11
3090 Overijse

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; ABO: 10,00 €; VVK: 12,00 €; KASSA: 14,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie CC Den Blank
Contact info@denblank.be
02 687 59 59
Links
Trefwoorden 3 taaliconen