U bent hier:

Theateratelier voor kinderen met autisme (9 - 14 jaar)

+ 9 jaar

Cursus of workshop Tekst en muziektheater

Het theateratelier voor kinderen met autisme legt het accent op creatief spel. Met elkaar en onder begeleiding leren de kinderen door middel van improvisatietechnieken hun eigen verhalen en ervaringen vorm te geven.
De individuele groei en de veilige plek in de groep staan in deze workshop centraal en maken van dit atelier elke woensdag een feest.
Ingrid Dullens studeerde als podiumkunstenaar af aan Studio Herman Teirlinck en als dramadocent aan de Toneelacademie van Maastricht. Aan het UCLL volgde ze het Postgraduaat Autisme. Theater ziet zij als een krachtig middel om het potentieel aan sociaal bewustzijn en sociale vaardigheden vorm te geven. Haar atelier biedt dan ook een veilige omgeving om die mogelijkheden te ervaren en ermee aan de slag te gaan en ondertussen toch te werken aan een artistiek resultaat.

Deze lessen zijn geschikt voor kinderen met autisme die gemiddeld tot hoogbegaafd zijn, dus niet voor kinderen die zwakbegaafd of verstandelijk beperkt zijn. De vorm van autisme is niet belangrijk.

Tien woensdagnamiddagen van 14u00 - 15u30.
Maximum aantal 8 kinderen, minimum 6.

Inschrijven?
Stuur ons een mail met naam, adres en geboortedatum van de deelnemer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Casino
Varenstraat 22a
3530 Houthalen-Helchteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 oktober 2019 tot 23 oktober 2019
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 87,50 €
€ 87,5
Reservaties
Contact 011492290
Trefwoorden cchh