U bent hier:

Theaterkamp (krokusvakantie)

+ 9 jaar

Tijdens de krokusvakantie kunnen 9-12 -jarigen (geboortejaren 2009 tot 2012) deelnemen aan een theaterkamp van dinsdag tot en met donderdag 16 tot en met 18 februari 2021. Samen met een professionele theaterdocent van Villa Basta hebben we enkele workshops voorzien: 'Proeven van theater', 'Slapstick', 'Improvisatie' en 'Speeltheater'. Tussendoor leven we ons creatief uit en is er sport en spel.
De activiteiten starten dagelijks om 9 uur en eindigen tegen 16 uur. We voorzien vooropvang van 8 uur tot 9 uur en naopvang van 16 uur tot 17 uur. Tussen deze uren kunnen deelnemers toekomen en vertrekken. Voorlopig programma: dinsdagvoormiddag: kennismaking en workshop 'Proeven van theater' dinsdagnamiddag: workshop 'Slapstick theater' en spelletjes woensdagvoormiddag: creatief aan de slag en (buiten)sport en spel woensdagnamiddag: carnavalsplezier, circus- en clownerie donderdagvoormiddag: en workshop 'Improvisatie theater' donderdagnamiddag: workshop 'Speeltheater' Tegen de krokusvakantie krijgen deelnemers een brief met praktische info bezorgd. Inschrijven kan via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) of online (en dan kan je ineens de betaling ook al in orde brengen) via www.ticketgang.be (klik op "koop hier je tickets" en typ bij zoekterm "Nijlen" - je hoeft geen account aan te maken).

Info

Waar Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 februari 2021 tot 18 februari 2021
Leeftijd 9+
Prijs
In het inschrijfgeld zijn alle theaterworkshops met professionele theaterdocent, activiteiten, begeleiding en verzekering inbegrepen. Tijdens de middag wordt er een drankje voorzien. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart meebrengen (hier wordt 5 euro spaarkorting op geplaatst).
€ 90,0
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Nijlen
Trefwoorden erkend SCVW, gezinsbond