U bent hier:

THELONIOUS (6+)

+ 6 jaar

Concert Theatervoorstelling Jazz en blues Tekst en muziektheater

Jazztrio De Beren Gieren neemt je mee naar de unieke muzikale wereld van de jazzlegende Thelonious Monk. Spring op de rollercoaster doorheen het leven en werk van de koppige en geniale Monk. Spannende en speelse videobeelden loodsen je door de avontuurlijke ritmes en betrekken je bij het experiment.
Een rollercoaster door het leven en werk van jazzlegende Thelonious Monk.

Na de internationale hit Mile(s)tones, over Miles Davis, komt Zonzo Compagnie met een voorstelling waarin een andere legendarische jazzmuzikant centraal staat: Thelonious Monk.
De muzikanten van het gerenommeerde jazztrio De Beren Gieren nemen je mee naar de unieke muzikale wereld van de New Yorkse jazzheld. De even koppige als geniale Monk maakte muziek vol verrassende harmonieën en avontuurlijke ritmes. In een indrukwekkend decor met videobeelden van Nele Fack wordt ook het publiek betrokken bij Thelonious’ drang naar experiment.

“…in THELONIOUS draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek. Geholpen door de video en de fratsen van de muzikanten pakt die de zaal volledig in – elk nummer een nieuw hoogtepunt.” **** - De Standaard

WINNAAR VAN DE YAM PUBLIC CHOICE AWARD 2019

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Leeftijd 6+
Prijs
vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 6,00; basis: € 8,00; kind (-12): € 5,00; lid gezinsbond: € 6,00
gratis
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden jazz, De Beren Gieren, Thelonious Monk, legende, experiment, ritme, videobeelden, spel, huisvanhetkindschoten