U bent hier:

Themakamp prehistorie: De kleine krijger (VOLZET)

+ 11 jaar

Kamp of vakantie Themakamp

Een prehistorisch zomerkamp voor jongens en meisjes die terug in de tijd willen. De hele zomerweek is gevuld met activiteiten en opdrachten. Elke dag staat in het teken van een ander thema: vuur maken, jachttechnieken, prehistorisch eten, rotsschilderingen … Zo leer je zelf vuur maken met vuurstenen, marcassiet en tondel. Je oefent met een werpspeer en atlatl. Je zal je zelfgemaakte pijl horen weg zoeven en je boog voelen natrillen. Samen gaan we geruisloos op zoek naar diersporen in de ochtendnevel. We maken levensgrote rotsschilderingen van herten, bizons en beren. En natuurlijk sluiten we elke avond af met een flakkerend kampvuur.
Wil je graag de oerkracht in jezelf en je plek in deze wereld ontdekken? Ben je bereid om een onvergetelijke zomerweek te beleven vol actie, avontuur en innerlijke diepgang? Dan is dit prehistorisch zomerkamp écht iets voor jou!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ardevoorstraat
153
3400 Ezemaal (Landen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 augustus 2020 tot 8 augustus 2020
Leeftijd 11+
Prijs
Basistarief: 330,00 €
€ 330,0
Organisatie JCW - Jeugd, Cultuur en Wetenschap
Contact info@jcw.be
02 252 58 08
Trefwoorden kamp, vakantie, zomer, activiteiten, leven in de prehistorie, vuurstenen, kampvuur, historie, gezellig, plezier, bevestigd2020