U bent hier:

Tinkeltuin

+ 3 jaar

Tentoonstelling Milieu en natuur

De Tinkeltuin is een zintuigentuin voor jonge kinderen. De tuin is 1000m² groot en onderverdeeld in vijf kleine tuintjes, waar telkens een elfje en een zintuig bij hoort.
De Tinkeltuin neemt iets meer dan 1.100m² in beslag. Dat is niet supergroot, maar op elke vierkante meter valt er wel iets te beleven.

De Tinkeltuin is een zintuigentuin. Kinderen maken er kennis met de natuur via smaken, geluiden, geuren en kleuren. Het centrale vertrekpunt is een open pergola. Van daaruit kan je naar de vijf verschillende ‘tuintjes’ gaan. Elk afzonderlijk tuintje draait rond één zintuig.


Volg de elfjes en haal je doeboekje 'Tinkeltuin' aan het onthaal (€1,50).
Je kan de Tinkeltuin bezoeken van 1 april tot 15 oktober.
Vanaf 18 mei is De wereld van Kina: de Tuin opnieuw open. Je kan komen wandelen in de museumtuin. Dat is gratis en je hoeft niet vooraf te reserveren. Het museumgebouw en de serre blijven dicht.

Voor meer informatie zie weblink.

Info

Links
Waar De wereld van Kina: de Tuin
Berouw 55
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 5,00 €; Wil je zeker zijn van je bezoek? Reserveer vooraf je tickets telefonisch op het nummer 09 225 05 42: 0,00 €
€ 5,0
Reservaties
  • Bel naar +32 9 225 05 42
Organisatie De wereld van Kina: de Tuin
Contact kinatuin@stad.gent
Trefwoorden wijk__sluizeken_tolhuis_ham, #VBTA, museumpas, OpnieuwOpen, ook voor kinderen