U bent hier:

Vakantiespeelpleinwerking week 1 - kleuters

+ 3 jaar

Vakantiespeelpleinwerking week 1 - kleuters
Vakantiespeelplein in de paasvakantie

Van maandag 6 april t.e.m. vrijdag 17 april kan je opnieuw terecht op vakantiespeelplein Hip’o. Samen met het team van animatoren organiseert de dienst jeugd gedurende twee weken avontuurlijke, sportieve en rustige spelletjes gecombineerd met toneel-, dans- en knutselactiviteiten.

WAAR EN WANNEER vindt de vakantiespeelpleinwerking plaats?

Zoals steeds vinden de activiteiten van het vakantiespeelplein plaats in de gemeentelijke basisschool GILKO, afdeling Kloosterstraat. Aangezien de werken in de Kloosterstraat afgerond zijn, is het speelplein terug bereikbaar langs de voorkant. Er kan ingeschreven worden voor zowel de eerste week van de paasvakantie (van maandag 6 april t.e.m. vrijdag 10 april) als voor de tweede week (van dinsdag 14 t.e.m. vrijdag 17 april) Let op: paasmaandag valt dit jaar in de paasvakantie waardoor er in de tweede week maar 4 dagen speelplein is. De deuren van het vakantiespeelplein gaan open om 8 uur. Vanaf dan is er opvang voorzien tot de start van de activiteiten om 9.30 uur. ’s Avonds kunnen de kinderen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.

Wie?

De vakantiespeelpleinwerking tijdens de paasvakantie zal er zijn voor maximaal 25 kleuters (kinderen die op dit moment nog in de kleuterklas zitten) en voor 35 kinderen tussen de 6-11 jaar (kinderen uit het lager onderwijs) per week. Anders dan in de zomervakantie is er dus, omwille van organisatorische redenen, een beperking van het aantal deelnemers en dien je vooraf in te schrijven voor een volledige week.

Hoe?

Inschrijvingen starten voor inwoners van Merelbeke op donderdag 2 januari,voor niet-inwoners vanaf maandag 6 januari.

Wat meebrengen?

Je krijgt een mail met praktische info de week voor het speelplein van start gaat.

Prijs?

De kostprijs van een weekje vakantiespeelplein in de paasvakantie ligt vast op 40 euro voor de eerste week en 32 euro voor de tweede week. In deze prijs is alles inbegrepen behalve het zelf mee te brengen middagmaal, samen met eventueel een 10- en 4-uurtje. Tot deze basisprijs behoren wel: de toegang van 8 t.e.m. 17.30 uur, de begeleiding door gebrevetteerde animatoren, een drankje in de voor- en namiddag, al het nodige materiaal voor de activiteiten en alle voorziene kosten voor eventuele uitstappen.

Info

Links
Waar GILKO Kloosterstraat
Kloosterstraat 17
9820 Merelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 april 2020 tot 10 april 2020
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 40,00 €; UITPAS-tarief: 8,00 €
€ 40,0
Reservaties Inschrijven
  • https://webshopmerelbeke.recreatex.be/Activities/Detail/?id=e72f0709-a125-ea11-a2de-94f042711797
Organisatie Jeugddienst Merelbeke
Contact jeugd@merelbeke.be
09 210 35 60