U bent hier:

Van schrijver tot lezer

+ 8 jaar

Tentoonstelling Literatuur

Hoe verzint een schrijver het allemaal? En wat hebben een redacteur, een uitgever en een vormgever in de papierpap te brokken? Worden boeken geplakt of genaaid? Je krijgt het hele proces te zien, van de auteur die zijn hersens pijnigt tot de lezer in zijn luie stoel. Aan het eind zie je een korte film over pre-press, drukken en binden.
Van schrijver tot lezer is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Bij een groepsbezoek kan je een rondleiding combineren met een leuke workshop. Je maak je eigen zakboekje met hedendaagse materialen. Je bindt je boekje op een eenvoudige manier in en geeft het daarna een persoonlijke look met knoopjes, kralen, bijzonder papier, linten... Zo wordt het een echt hebbedingetje.

Open van woensdag t/m zaterdag (en de eerste zondag van de maand) van 14 tot 17u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Villa Verbeelding
Bampslaan 35
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Woensdag - zaterdag van14:00tot17:00
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 4,00 €; Groepen vanaf 10 personen: 3,00 €; -18 jaar en groepstarief scholen: 2,00 €; Lerarenkaart, UiTPAS, EYCA European Youth Card en bij reservatie via onze partners: 1,00 €; -3 jaar, 48u-kaart om Hasselt te bezoeken: 0,00 €
€ 4,0
Reservaties
Organisatie Villa Verbeelding
Contact +32(0)11 22 26 24
Trefwoorden kids_limburg, UitpasHasselt, jongerentip, OpnieuwOpen