U bent hier:

Verbeke Foundation

Tentoonstelling Installatiekunst

De kern van de privé-verzameling van Geert en Carla Verbeke-Lens bestaat uit een uitzonderlijke collectie van een tweeduizendtal collages en assemblages uit de twintigste eeuw. Een aparte ruimte werd ingericht om een deel van deze verzameling permanent tentoon te stellen.
COLLECTIE
In het begin van de jaren 1990 begonnen Geert en Carla Verbeke kunst te verzamelen. Na een initiële interesse voor abstracte schilderkunst, werd de collectie geheroriënteerd naar collages en assemblages van hoofdzakelijk Belgische kunstenaars. De afgelopen jaren werd de verzameling verder uitgebreid naar actuele kunst en naar bio art: levende kunst.

Groepsbezoeken en rondleidingen kunnen worden gereserveerd van dinsdag tot en met zondag. En volledige rondleiding neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Alle rondleidingen zijn aangepast aan het niveau van de groep: scholen, kinderen, oudere bezoekers, mindervaliden, iedereen is welkom.

Op afspraak biedt Verbeke Foundation voor alle doelgroepen en leeftijden workshops COLLAGE & ASSEMBLAGE maken aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Verbeke Foundation
Westakker z/n
9190 Kemzeke

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • Donderdag - zondag van11:00tot18:00
Contact info@verbekefoundation.com
+32 3 7892207
Trefwoorden ook voor kinderen, OpnieuwOpen, bevestigd2021