U bent hier:

Verhalen in het klein museum van het innerlijk.

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Zaterdag 20 maart om 11u: lancering verhalenwebsite: www.verhalenvangers.be
Heb je theater ook zo gemist? Luister en kijk je graag naar een goed verhaal? Wil je samen met je gezin naar een verhalen voorstelling? Surf dan vanaf 20 maart om 11u naar de website www.verhalenvangers.be . Je wordt er opgewacht door de verhalenvangers van dienst: Reinhilde Bielen, Ray De Blauwer, Griet Liebens en Ine Ubben. Zij leiden je binnen in het klein museum van het innerlijk. Je vindt er een verzameling van verhalen die toegefluisterd werden door dingen en mensen het afgelopen jaar. Verhalen die een nieuw begin willen aankondigen. Verhalen die vertellen over het nieuw leven dat groeit ondanks en door alles heen. Voor elke leeftijd is er wel iets: liefdesverhalen, grappige verhalen, gewone verhalen, gedichten, muziekverhalen, filmpjes, … Er wordt geëxperimenteerd met verschillende vormen van storytelling.
Ga je mee? Ontdek welke verhalen naar jou toe worden gefluisterd.
Het museum zit vol verrassingen. Stippel zelf je route maar uit.
Hou een drankje gereed, dan is het net alsof we elkaar ergens in de foyer van een theater bevinden.
Veel plezier! En oh ja, verloren lopen mag…
PS. Na de coronalockdown, op zaterdag en zondag 26 en 27 juni om 11u gaan de verhalenvangers de natuur in voor een wonderlijke openluchtwandeling. Meer nieuws op de website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ONLINE
Internet
3690 Zutendaal

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Verhalenvangers
Contact www.verhalenvangers.be, info@verhalenvangers.be
Trefwoorden online, verhalen, theater, voorstelling, storytelling, ook voor kinderen