U bent hier:

Vrij lezen in de natuur - Machiavelli en de moed voor de vrijheid - Tinneke Beeckman - ONLINE

+ 8 jaar

Film Documentaires en reportages

Op nieuwjaarsdag 1 januari 2021 om 14 uur verschijnt op www.hetzoekendhert.be de eerste aflevering van het online-videoproject ‘VRIJ LEZEN IN DE NATUUR’. Dr. Tinneke Beeckman, filosofe en auteur, leest in een eerste aflevering prikkelende passages uit haar boek ‘Machiavelli’s lef. Levensfilosofie voor de vrije mens’. Zij wandelt en mediteert in het weidse Kasteeldomein Den Brandt in Antwerpen. Dit onder de noemen: ‘Machiavelli en de moed voor de vrijheid’. Deze culturele natuurdocumentaire, een kortfilm van 16'25", met sfeerbeelden en geheimzinnige natuurklanken van Gustav Mahler, zorgt voor een verademing bij de thuisblijvers, hopelijk als voorbode van een nieuw tijdperk waarin natuur en mens weer meer in evenwicht raken. Kijken en herbekijken is gratis via de startpagina van www.hetzoekendhert.be. Productie: filosofiehuis Het zoekend hert en Humanistisch Verbond. Regie: Bert Lezy en Katja Stonewood voor Stonewood Filmhouse.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Het zoekend hert ° The searching deer
Koninklijkelaan 43
2600 Berchem

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Het zoekend hert
Contact hetzoekendhert@gmail.com
0032 473 68 66 65
Trefwoorden online, antwerpenleest, antwerpenboekenstad, filosofie, literatuur, politiek, geschiedenis, film, humanisme, wandelen, natuur, park, zingeving