U bent hier:

Waalborria

+ 18 jaar

Spel of quiz Park of tuin Natuurgebied of park Eten en drinken Kermis of feestelijkheid Festival Actie en avontuur Creativiteit Kunst en kunsteducatie

Na een heerlijke winterslaap, zijn de waalborriussen weer helemaal klaar voor een spetterend feest.
Na een winterslaap die nu toch echt wel te lang duurde, willen de waalborriussen niets liever dan een feestje bouwen. Helemaal bubbelgewijs en coronaveilig, zo zijn ze wel. Van 19 mei tot 6 juni nodigen ze jullie uit om te komen picknicken en spelen in Waalborria. Je kan vrij spelen in het park, in de gloednieuwe wilgenhutten en je eigen picknick meenemen. Eneuh … kan jij de waalborriushuisjes vinden? Hoog in de bomen?


Om je echt helemaal onder te dompelen in het land van de waalborriussen, kan je een waalborriabox kopen. In deze box zitten spelimpulsen, materialen om te knutselen in thema, het verhaal van de waalborriussen én alles wat je nodig hebt om deel te nemen aan het prinses Spitsoor-zoekspel.


Wil je meer weten over de Waalborrius of over de waalborriabox? Je kan het hele verhaal (voor)lezen op waalborria.be!

Het NIEUWE verhaal komt er in het voorjaar van 2021 aan. En het einde van dat nieuwe verhaal… dat kom je te weten tussen 19 mei en 6 juni!Alle info vind je hier: www.waalborria.be

Info

Links
Waar Waalborrepark
Parklaan z/n
1730 Asse

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag van 9:00 tot 17:00
Leeftijd 18+
Reservaties Inschrijven
Organisatie CC Asse

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden familie, huisvanhetkindasse, parkentuin, toerisme, één taalicoon, ook voor kinderen