U bent hier:

Wobbelwoensdag in de Yogatuin! UITGESTELD

+ 4 jaar

Cursus of workshop Omnisport en andere

Uniek in de regio!
Kinderen van 4 tot 10 jaar zijn welkom op onze unieke Wobbelyoga Playshops. Vijf keren kan je een uurtje komen wobbelen, telkens op woensdag om 13u30:
* 15 januari
* 12 februari
* 11 maart
* 13 mei
* 10 juni
De plaatsten zijn beperkt, dus vooraf inschrijven is nodig! Heeft je kind zelf een Wobbel? Er zijn 3 extra plekjes voor Wobbeleigenaartjes.
Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd.
De Wobbelyoga playshops zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyoga playshop stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.
De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi's, maar ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

Je kan alvast genieten bij dit filmpje: https://youtu.be/umzDu0Xm-MM

Els is gecertificeerde Wobbelyogadocent en voortaan kan je bij haar terecht voor kinderyoga op de enige echte Wobbel in de Yogatuin.

Deelnameprijs: 75 euro per reeks, per kind. (65 euro met eigen Wobbel)
Maximaal 6 kinderen kleiner dan 145 cm (zonder Wobbel) en maximaal 3 kinderen met eigen Wobbel
Maximaal 2 kinderen groter dan 145 cm (zonder Wobbel)
Info: els@viapromessa.be of 0474/314764
Inschrijven: www.viapromessa.be/agenda

Een evenement op je school, een festival of gewoon een heel tof plan? Naast de playshops die gegeven worden in onze Yogatuin komt Els ook met veel plezier naar jou toe (met een beperkt aantal Wobbels). Neem contact op voor meer informatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Via Promessa
Korte Munte 5
9620 Velzeke-Ruddershove (Zottegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 januari 2020 tot 10 juni 2020
Leeftijd 4+
Prijs
Basistarief: 75,00 €; Met eigen Wobbel: 65,00 €
€ 75,0
Reservaties
Organisatie Via Promessa
Contact els@viapromessa.be
0474/314764
Trefwoorden wobbel yoga, Wobbelturnen, wobbel, kinderyoga