U bent hier:

Workshop 'Abdijconstructies met KAPLA bouwen (8-12 j.)

+ 8 jaar

Begeleide uitstap of rondleiding Architectuur

De Duinenabdij. Wat een gigantische middeleeuws bouwproject was dat niet? We kunnen alleen maar dromen over hoe het er vroeger écht heeft uitgezien. De abdij heropbouwen, zit er helaas niet in. Of toch? Waarom niet een poging doen met KAPLA ® bouwplankjes? Het Abdijmuseum daagt kinderen en hun ouder(s) uit om hiermee abdijconstructies te bouwen.
Tijdens een inleiding in de tentoonstelling 'Bouwen voor de eeuwigheid' krijg je een idee hoe de abdij eruitzag, en welke inspanningen het heeft gevraagd om die hier op het zand van de Koksijdse duinen te bouwen. Daarna gaan we in groepjes enkele constructies van de abdij nabouwen.

Praktisch:
Toegankelijk voor kinderen van 8 t.e.m. 12 jaar. Minstens één volwassene schrijft zich in samen met het kind / kinderen. Beperkte plaatsen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk via abdijmuseum@koksijde.be of 058 53 39 50. Een ticket voor een volwassene kost 7 euro voor deze activiteit. Een kind betaalt 5 euro. Duur: 1,5 uur tot 2 uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Abdijmuseum Ten Duinen
Koninklijke Prinslaan 2
8670 Koksijde

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 3 juli 2019
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 7,00 €; Kind: 5,00 €
€ 7,0
Reservaties
Organisatie Abdijmuseum Ten Duinen