U bent hier:

Workshop 'Peuters in actie'

+ 1 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

De peuterperiode is een niet te onderschatten mijlpaal in de ontwikkelingvan kinderen. Tussen één en drie jaar is spelen, lopen, springen, dansen... kortom bewegen hun belangrijkste bezigheid. Een sterke motorische ontwikkeling ligt namelijk aan de basis voor de latere complexe vaardigheden.In deze workshop ontdekken (groot)ouders samen met hun peuter het plezier van samen bewegen!
De peuterperiode is een niet te onderschatten mijlpaal in de ontwikkeling
van kinderen. Tussen één en drie jaar is spelen, lopen, springen, dansen ... kortom bewegen hun belangrijkste bezigheid. Een sterke motorische ontwikkeling ligt namelijk aan de basis voor de latere complexe vaardigheden.

Maar alleen is maar alleen. Wat is er nu leuker dan samen spelen en bewegen met mama, papa, oma of opa? In de workshop Peuters in actie ontdek je op een speelse manier nieuwe activiteiten en bewegingen die je samen met je (klein)kind kan doen. Je krijgt ook heel wat beweegtips waarmee je thuis aan de slag kan.

Voor peuters van ca 1,5 jaar (ze moeten kunnen stappen) tot 3 jaar. Eén inschrijving per kind is voldoende, ongeacht of 1 of beide (groot)ouders mee komen.

Ism. Stad Roeselare & OCMW

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Levet scone
Iepersestraat 26
8890 Moorslede

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 november 2019
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie CM Roeselare-Tielt
Contact gezondheidsbevordering.roeselaretielt@cm.be
051 26 53 00
Trefwoorden opvoeden