U bent hier:

Wouter Deprez & Randall Casaer: De Baron von Münchhausen

+ 8 jaar

Als kind lazen Wouter Deprez en Randall Casaer met fonkelende ogen de wonderlijke avonturen van de Baron von Münchhausen. Nu bundelen ze hun krachten om zijn beste verhalen door te geven aan een nieuwe generatie.
In de expo ‘De Baron von Münchhausen’ vertelt de Baron zijn avonturen nog eens eigenhandig, zoals ze echt en waarachtig gebeurd zijn. Geen enkel middel laat deze onbesuisde durfal onbenut om ons te overtuigen van de waarheid van zijn belevenissen. Een audiogids, geluidsmontage, tekeningen en overblijfselen van zijn avonturen, alles gooit hij in de strijd! U wordt geamuseerd, onthutst en in de war gebracht. Bij het buitengaan hebt u er een nieuwe vriend bij, die al tweehonderdvijftig jaar onsterfelijk is. Bovendien bent u vastberaden om zelf vaker op avontuur te trekken.

Randall overtreft zichzelf in zijn zwierige tekeningen. Wouter zet al zijn vertelambacht in. Met Ben Venesoen maakte hij een audiogids, in navolging van de succesvolle audiogidsen die ze eerder maakten voor Carll Cneut en het Gravensteen.

---------------------------------------------------------------

Het boek 'De Baron von Münchhausen', inclusief vertel-CD en downloadcode, verschijnt op 25 maart. Hierin laat Wouter de Baron zijn geweldige belevenissen vertellen. Randall tekent met dezelfde branie van de Baron. Op de audio-CD kan je luisteren naar alle 22 avonturen. Deprez leest ze voor, even meeslepend als de Baron zelf.

Bestel het boek nu al als pre-order via www.wouterdeprez.be

---------------------------------------------------------------

De expo opent zijn deuren vanaf 30 mei 2020 en eindigt 28 juni 2020.
De expo is dagelijks te bezoeken op behalve maandag en dinsdag. Open op feestdagen (uitgezonderd Pasen). Tijdens de paasvakantie verwelkomt de Baron elke dag bezoekers.

Openingsuren:
In de week van 10u tot 17u30, het laatste bezoek kan worden aangevat om 16u30.
Weekend, vakantie en feestdagen: 10u tot 18u30, het laatste bezoek kan worden aangevat om 17u30.

De geschatte bezoektijd is 1u.
Voor bezoekers vanaf 8 jaar.

Locatie:
De Welkom, Hortensiastraat 137, 9000 Gent

---------------------------------------------------------------

Een standaard ticket kost 12 euro. Tickets aan reductietarief zijn beschikbaar voor min 18-jarigen en bezoekers tijdens de week (uitgezonderd feestdagen en vakantieperiodes).

De audiogids is inbegrepen.

Tickets kunnen ook ter plaatste worden aangekocht, maar om te vermijden dat de tentoonstelling die dag is uitverkocht raden we aan om online tickets te kopen.

Gekochte tickets zijn niet omruilbaar of terugbetaalbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Welkom
Hortensiastraat 137
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 mei 2020 tot 28 juni 2020
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Working Class Heroes