U bent hier:

X-treem - Externaat

+ 9 jaar

Kamp of vakantie Actie en avontuur

Welkom in de jungle, vrienden. Als jullie het einde van de kampweek willen halen, zal je moeten leren overleven en daar wordt voor gezorgd. Uitgeslapen animatoren leren je survivaltechnieken die meteen van pas komen. Hoe maak je vuur om je kipje op te warmen als je de lucifers thuis op de schouw bent vergeten? Hoe vind je de weg terug als je ergens terechtkomt waar zelfs de gps in je smartphone het noorden kwijtgeraakt? Hoe zuiver je regenwater zodat je nooit meer dorst moet lijden. En hoe bouw je een schuilplaats, voor een gezellige nacht met je vrienden.Maar niet alleen deze praktische skills passeren de revue. Tijdens onze verkenning van het terrein te land, ter zee en in de lucht, leer je in moeilijke situaties de kracht van teamgeest kennen. In combinatie met behendigheid, moed en een lange adem slaan jullie er zich beslist doorheen. Wedden dat het kampvuur op donderdagavond uitdooft vooraleer jullie voorraad straffe verhalen is opgebruikt?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Donkvijver
Donkstraat
9700 Oudenaarde

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
  • tot
  • tot
  • tot
Leeftijd 9+
Prijs
Basistarief: 120,00 €
€ 120,0
Reservaties
Organisatie The Outsider Club vzw
Contact info@theoutsiderclub.be
+32 55 30 31 81
Trefwoorden kamp, avontuur-outdoor, themakamp, kinderen, oudenaarde, the-outsider-club, donk, Zonder overnachting, ook voor kinderen