U bent hier:

Zingen op schoot met peuters - GEANNULEERD

+ 1 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

NIEUWE DATA:
Lessenreeks: 15, 22, 29 november en 13 december 2020
Wist je dat… de mens de grootste aanleg voor muziek in zijn vroegste kindertijd vertoont? Het is dan ook heerlijk om met peuters liedjes te zingen en te experimenteren met ritme en geluid. Tijdens vier korte sessies maakt jouw kindje kennis met muzikaliteit.
Deze sessies zijn gebaseerd op The Music Learning Theory van de gereputeerde pedagoog Edwin E. Gordon, die stelt dat muzikaliteit op dezelfde manier wordt verworven als taal. Zijn theorie toont aan dat kinderen die op zeer jonge leeftijd in contact komen met muziek een grote invloed heeft op hun toekomstige muzikale en cognitieve ontwikkeling. Heel nuttig dus om je kindje te stimuleren en spelenderwijze in contact te brengen met muziek, maar vooral ook plezierig voor ouder en kind!
Er wordt gewerkt met enkele leeftijdscategorieën. Samen ga je aan de slag met melodie, ritme en beweging. Als ouder of begeleider ontdek je hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken.

Een workshop voor kinderen geboren tussen 1 oktober 2017 en 1 december 2018

docent: Nathalie Peeters

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Binder
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 november 2020 tot 13 december 2020
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 42,00 €; Vrijetijdspas: 40,00 €
€ 42,0
Reservaties
Organisatie cc Binder Puurs
Contact vrijetijdsloket@puursam.be
032032705
Trefwoorden ccbinder