U bent hier:

Zingen op schoot met peuters - UITGESTELD

+ 1 jaar

Cursus of workshop Opvoeding

Lessenreeks: Alle activiteiten van 13 maart tot en met 3 april worden verplaatst. Meer info volgt van zodra er een nieuwe datum is. De lessen van 19 en 26 april 2020 gaan voorlopig wel door zoals gepland.
Wist je dat… de mens de grootste aanleg voor muziek in zijn vroegste kindertijd vertoont? Het is dan ook heerlijk om met peuters liedjes te zingen en te experimenteren met ritme en geluid. Tijdens vier korte sessies maakt jouw kindje kennis met muzikaliteit.
Deze sessies zijn gebaseerd op The Music Learning Theory van de gereputeerde pedagoog Edwin E. Gordon, die stelt dat muzikaliteit op dezelfde manier wordt verworven als taal. Zijn theorie toont aan dat kinderen die op zeer jonge leeftijd in contact komen met muziek een grote invloed heeft op hun toekomstige muzikale en cognitieve ontwikkeling. Heel nuttig dus om je kindje te stimuleren en spelenderwijze in contact te brengen met muziek, maar vooral ook plezierig voor ouder en kind!
Er wordt gewerkt met enkele leeftijdscategorieën. Samen ga je aan de slag met melodie, ritme en beweging. Als ouder of begeleider ontdek je hoe je ook thuis met je kindje muziek kan maken.

Een workshop voor kinderen geboren tussen 1 oktober 2017 en 1 december 2018 (16 tot 30 maand oud)

docent: Nathalie Peeters

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar cc Binder
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
  • tot
  • tot
Leeftijd 1+
Prijs
Basistarief: 42,00 €; Vrijetijdspas: 40,00 €
€ 42,0
Reservaties
Organisatie cc Binder Puurs
Contact vrijetijdsloket@puursam.be
032032705
Trefwoorden uitinpuurssintamands, early arts