U bent hier:

Zomerspeelplein

+ 6 jaar

Tijdens de zomer geven wij kinderen de kans om zich helemaal uit te leven via allerlei themagebonden spelletjes en avontuurlijke spelimpulsen.
Kinderen vanaf geboortejaar 2016 tot en met 2005 zijn welkom op ons speelplein! Dit zijn kinderen die het afgelopen schooljaar in de eerste kleuterklas zaten tot en met leerlingen die in het derde middelbaar zaten. Kinderen uit het peuterklasje moeten nog een jaartje wachten.

Inschrijven hoeft niet op voorhand en kan op de dag zelf. Wil je alle gegevens van je kind toch al op voorhand in orde maken? Dit kan op onze opendeurdag op 1 juli! De inschrijvingsfiche kan je vinden onder de volgende link:http://www.speelplein-galbergen.be/files/Inschrijvingsfiche.pdf . Deze kan je ingevuld meebrengen naar de opendeurdag of je eerste speelpleindag.

Info

Waar Speelplein Galbergen
Don Boscostraat 35
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Open op:

  • Maandag - zondag
Leeftijd 6+
Prijs
Je betaalt aan het begin van elke dag:- Voor een volledige dag betaal je 5 euro (inclusief drankje 's middags en een vieruurtje).- Voor een voormiddag betaal je 2 euro.- Voor een namiddag betaal je 3 euro (inclusief een vieruurtje).
€ 5,0
Organisatie Speelplein Galbergen
Contact speelpleingalbergen@hotmail.com
+32497385298