U bent hier:

ZOO Planckendael

145 beoordelingen

Met zijn lange stelten flaneert Twiga over de Afrikaanse savanne in ZOO Planckendael. Onze babygiraf is echt een plaatje. Ook Suki en Tun Kai wachten samen met de olifantenfamilie op je komst. In ZOO Planckendael hop je van het ene continent naar het andere. Klepperende ooievaars? Kenmerkend voor Europa. In Afrika ben je van harte welkom op de veranda van de lemuren, dicht bij de ringstaartjes. Betoverend! In Amerika wandel je samen met de pinguïns over hun promenade. Oceanië ruikt lekker naar koala en hun baby. Deze wereld biedt je zoveel méér dan een dag boordevol plezier. ZOO Planckendael ligt op slechts een half uurtje rijden van Antwerpen en heeft een ruime parking.
ZOO Planckendael brengt je dichter bij de dieren.

www.ZOOplanckendael.be

Bereikbaar via de Planckendael Express: https://www.zooplanckendael.be/nl/bereikbaarheid/met-de-planckendael-express/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar ZOO Planckendael
Leuvensesteenweg 582
2812 Muizen (Mechelen)

Hoe geraak ik hier?

Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en pretparken, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Ook thuis blijft Vlieg je inspireren met speel- en knutselideeën en online voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 28,00 €; 3 t.e.m. 11 jaar: 21,50 €; 12 t.e.m. 17 jaar: 25,50 €; studenten (18 t.e.m. 25 jaar, op vertoon van studentenkaart): 25,50 €; 60+: 27,00 €
€ 28,0
Reservaties
Organisatie ZOO Planckendael
Trefwoorden wijk__muizen, ook voor kinderen, OpnieuwOpen, dierenpark