U bent hier:

3 musketiers

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Vanessa ( 41 jaar )

Wij wonen regio Brugge en houden van leuke uitstapjes doorheen het hele land! (mama, papa en dochter)

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Zwembad S&R Olympia

  Geplaatst op 30 jul 2016

  Een leuk recreatiebad voor waterratten. Jammergenoeg vaak erg druk en dan al snel te klein... Het aanpalende sportbad is meestal wat rustiger. Een pluim voor de oplettende redders en het schoonmaakpersoneel! Tijdens warme dagen is er ook een buitenzwembad en een ligweide. De prijs is niet zo goedkoop, al zijn er regelmatig kortingbonnen te verkrijgen.


 • de Sage van de Eenhoorn

  Geplaatst op 18 mei 2016

  Via de bende van vlieg hadden we punten gespaard voor een gratis familieticket voor dit evenement. We maakten er een daguitstap van met de trein vanuit Brugge naar Hasselt. We hebben genoten van de leuke middelleeuwse sfeer op het mooie domein. Toffe activiteiten voor de kinderen! Jammer van het gure weer, een warm zonnetje zou de belevenis helemaal af gemaakt hebben, maar dat neemt niets weg van ons lof aan de organisatie. Top!


 • Dierenpark & Kinderboerderij De Zonnegloed

  Geplaatst op 06 okt 2015

  Onze dochter had reeds kennis gemaakt met dit dierenpark toen ze er op 'boerderijklas' ging. Wij gingen er nogmaals naartoe met het gezin en de grootouders. Het park is ruim en netjes verzorgd. Je maakt er kennis met dieren die minder bekend zijn. Het mooiste is dat het om verwaarloosde dieren gaat, die in de Zonnegloed een nieuwe thuis gekregen hebben. Het park wordt louter ondersteund giften en vrijwilligers en is verre van commercieel. Een aanrader!!

  Een beetje afgelegen in de Westhoek, maar zeker een ritje waard. Parking is voorzien.


Acties


Meer acties