U bent hier:

Alice en de vikingen

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Phemie ( mama 39 jaar )
 • kim ( papa 39 jaar )
 • Robbe ( zoon 11 jaar )
 • Lars ( zoon 9 jaar )

Mama Phemie(33), wordt beschermd en geanimeerd door haar 3 woelige vikingen: papa Kim(33), Robbe6 en Lars3. Onze thuishaven is Wijnegem. We varen geregeld uit met onze stoere driemaster naar daar waar de wind ( of vlieg)ons waait. We meren graag aan in een coole speeltuin, stoer zwembad of mooi bos

Alice en de vikingen

Volgers

Vlieg

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Een Beestige Boel

  Geplaatst op 06 apr 2016

  Aangekomen kregen we een flyer in onze handen met een zoektocht. Dieren zoeken en deze bij het juiste nummertje schrijven, deel van een beloning. Altijd leuk en het verzachtte het wachten een beetje. OM 14.30 u stond er een roofvogelshow op het menu. Indrukwekkend en soms ook een beetje beangstigend. De vogels werden rakelings over onze hoofden gelokt. "wauw zo cool!" werd er stoer gezegd met hun hoofd die verstopt in de capuchon van hun vest. Meteen daarna startte de rondleiding. Super toegankelijk, eenvoudig maar leuk gebracht en wat een topper om op weg gestuurd te worden met elks een eigen groot, dik tekenpotlood. Je duikt letterlijk en figuurlijk in de wereld van Suske en Wiske met leuke opdrachtjes en een klein zelfgemaakt aandenken. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

  goed gelegen, vrij makkelijk bereikbaar, enkel de parking was wat aan de nipte kant.


 • Cast Visit: Helden van de Zee (NL versie)

  Geplaatst op 04 apr 2016

  superleuke film die de fantasie van de kinderen aanspreekt, eenvoudig verhaal met grootsee ideeen. onze jongens zijn fan!


 • FoeTSHIE

  Geplaatst op 30 mrt 2016

  wij hadden reeds de eer de voorstelling te zien en er ten volle van te genieten.
  wederom top decor, mooie, leuke poppen, boeiend, intrigerend, betoverend op en top. De jongens bleven het hele stuk geboeid en willen het op z'n minst nog 2 x gaan kijken. Na de voorstelling gingen ze buiten en riepen het volgende uur: Mario! Vedette!!! een echte aanrader!


Acties


Meer acties