U bent hier:

Berepoot

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Katrien ( mama 41 jaar )
 • Tobias ( zoon 5 jaar )
 • Florian ( zoon 8 jaar )
 • Elisa ( dochter 11 jaar )
 • Miguel ( papa 43 jaar )

een zootje ongeregeld met ouders met een hoek af, een zotte dochter, een sloeberige zoon en een kleintje. Ook de kat Havana en de vis Dieudonné worden steevast bij de familieleden gerekend.


Beoordelingen

 • WonderWeekend in Plantentuin Meise

  Geplaatst op 04 okt 2019

  Wij hadden een zalig familie-weekend in de plantentuin van Meise! 24u tijd maken voor elkaar, en genieten van theater, circus, workshops, zot doen, … en na het kampvuur.... allemaal lekker slapen in de kartonnen tent :) Een aanrader!


 • Poco Loco 7-12 jarigen Comics Station

  Geplaatst op 08 mrt 2019

  Comics Station is een indoor pretparkje in het station Antwerpen Centraal. Het onthaal was niet zo vriendelijk (ze deden héééél moeilijk over een kortingbon die ik bijhad) maar het park zelf is wel leuk. Er zijn 6 grote themazones: Suske en Wiske, Lucky Luke, De smurfen, Jommeke, Urbanus, De Kiekeboes. Per thema zijn er één grotere attractie en een paar spelletjes of speelzones. Daarnaast zijn er nog een binnenspeeltuin, een paar heel hoge glijbanen en een 4D-cinema.

  Wij gingen in de krokusvakantie en er was té veel volk. Overal moesten we aanschuiven en onszelf door het volk wurmen. Je kan er picknicken, maar er zijn ook snacks en maaltijden te koop. Helaas is de keuken niet zo goed georganiseerd dus deden wij er 45' aan om aan eten te geraken...

  Voordeel: leuk themapark, heel makkelijk bereikbaar met de trein (er is ook een dagtrip), leuk voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Vriendelijk personeel (uitz. onthaal).
  nadeel: niet echt goedkoop (bv een locker kost 2 euro en die krijg je niet terug), soms slecht georganiseerd en de attracties zijn allemaal nogal mak. Je kan als ouder niet goed toezicht houden op de binnenspeeltuin, zodat het ook moeilijk is om je kinderen er uit te halen.


 • kindertheater "Mia en de verloren sleutel" door Kukulu

  Geplaatst op 15 okt 2017

  Mijn kinderen (4, 6 en 9 jaar) hebben met volle teugen genoten van het spel en de fantasie van Lena.


Acties


Meer acties