U bent hier:

Bulté-De Moortel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Roosdaal

Familieleden

 • Greet ( mama 38 jaar )
 • De Moortel Bert ( man 38 jaar )
 • Siebe De Moortel ( zoon 9 jaar )
 • Rune De Moortel ( zoon 7 jaar )

Drie stoere kerels... en mama er ook nog bij. Piraten, dino's, ridders en kastelen... happy kerels, die maken die jonkvrouw blij!

Bulté-De Moortel

Volgers

Geert De Deken, katelijne3, Vlieg, nico.ca en evarenders

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • Schatten van Vlieg Roosdaal

  Geplaatst op 09 jul 2019

  Wauw! Superleuk! Een mooie wandeling met voldoende afwisseling in opdrachten. We hadden ook een picnic voorzien want op drie van de vijf locaties kan je gerust neerzitten en een boterhammetje eten. Vooral het openen van de slotjes en het gebruiken van de codes sloeg enorm aan! Een pluim!!!


 • De Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Roosdaal

  Geplaatst op 02 jul 2019

  Kruiden proeven, smaken zoeken en wegdromen... Een heerlijke zoektocht in de bib; met zoveel variatie aan opdrachten dat we er wel even zoet mee waren! Voor kleuters is er een ander parcours uitgestippeld. Een pluim op de hoed van de bibliotheekmedewerkers!


 • De Schatten van Vlieg en Bij in het Museum Plantin-Moretus

  Geplaatst op 31 jul 2018

  Een heel bijzzzzzondere zoektocht hier! Met het boekje met stickers gaan we op pad. Eerst is het even zoeken, maar eens 'goed vertrokken' komen we er wel in. Bij elke opdracht mag Rune een bij in de bijenkorf in zijn boekje kleven. Echt 'controle' van de 'juiste' opdrachten is er niet. Toch, goed uitgevoerd, kan deze zoektocht wel wat tijd in beslag nemen. En hier en daar kan mama het zich toch weer niet laten een beetje extra uitleg te geven. Op de benedenverdieping is het ook behoorlijk 'druk'; maar boven komen we de 'echte museumbezoekers' tegen die ons -vol interesse- graag gadeslaan wanneer Rune deze of gene prent zoekt tussen de tentoongestelde werken.


Acties


Meer acties