U bent hier:

Bulté-De Moortel

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Uit

Roosdaal

Familieleden

 • Greet ( mama 38 jaar )
 • De Moortel Bert ( man 38 jaar )
 • Siebe De Moortel ( zoon 9 jaar )
 • Rune De Moortel ( zoon 7 jaar )

Drie stoere kerels... en mama er ook nog bij. Piraten, dino's, ridders en kastelen... happy kerels, die maken die jonkvrouw blij!

Bulté-De Moortel

Volgers

Geert De Deken, katelijne3, Vlieg, nico.ca en evarenders

Meld je aan en volg deze familie.


Beoordelingen

 • De Schatten van Vlieg en Bij in het Museum Plantin-Moretus

  Geplaatst op 31 jul 2018

  Een heel bijzzzzzondere zoektocht hier! Met het boekje met stickers gaan we op pad. Eerst is het even zoeken, maar eens 'goed vertrokken' komen we er wel in. Bij elke opdracht mag Rune een bij in de bijenkorf in zijn boekje kleven. Echt 'controle' van de 'juiste' opdrachten is er niet. Toch, goed uitgevoerd, kan deze zoektocht wel wat tijd in beslag nemen. En hier en daar kan mama het zich toch weer niet laten een beetje extra uitleg te geven. Op de benedenverdieping is het ook behoorlijk 'druk'; maar boven komen we de 'echte museumbezoekers' tegen die ons -vol interesse- graag gadeslaan wanneer Rune deze of gene prent zoekt tussen de tentoongestelde werken.


 • De Schatten van Vlieg in Museum Mayer van den Bergh

  Geplaatst op 31 jul 2018

  Met een doos in de hand kunnen we aan de slag. Heel veel voelen, een beetje zoeken en vooral heel wat 'doe-dingetjes' voor Rune. Het lijkt soms wel een beetje 'veel' dat de bewakers in het museum over onze schouders meekijken. Dat maakt dat we het museum snel door zijn; ook al had mama graag nog een beetje rondgekeken en aan Rune zo nog wat kunnen vertellen. Tenslotte herbergt dit museum enkele ware historische "schatten" waar zeer levendige verhalen bij horen.


 • Steek je handen eens goed uit de mouwen met deze Schatten van Vlieg-zoektocht.

  Geplaatst op 31 jul 2018

  Volledig in het voelthema van Vlieg, met de nodige afwisseling ook, was deze zoektocht toch nog moeilijk genoeg voor onze 6-jarige Rune. Een beetje uitdaging voor mama ook dus in het speuren naar de juiste linken. Het was heel rustig in het museum en de vriendelijke dame aan de kassa hielp ons dan ook graag verder waar nodig.


Acties


Meer acties