U bent hier:

Buysschaert

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Emmelien ( 25 jaar )

Leuk!


Beoordelingen

 • Harry Potter™: The Exhibition

  Geplaatst op 09 aug 2016

  Wij zijn naar deze Harry Potter expo geweest op zondag 31 juli om 11u30. Dit is toevallig de verjaardag van J.K. Rowling en op deze dag kwam ook toevallig het nieuwe boek 'Harry Potter and the Cursed Child' uit!
  Blijkbaar hebben we een goed uur gekozen, want qua volk viel het heel goed mee. We hebben van zo goed als alles foto's kunnen trekken. In het begin is er de indeling met de Sorteerhoed. Hier moet je geluk hebben. Je gaat met ongeveer 40 mensen naar binnen, maar ze kiezen er maar 3 uit om te sorteren. Toevallig was ik hierbij, en ik werd ingedeeld in Griffoendor. In de volgende ruimte zie je een filmpje en in de ruimte daarna de stoomtrein van Zweinstein, met echte rook. Hierna volgt de echte expo en loop je vrij rond. Heel mooie kostuums, voorwerpen en decors om te bekijken. Als fan een echte aanrader!

  Minpunt: Na de expo kom je in een shop terecht met allerlei leuke spullen zoals sjaals en toverstaffen, maar jammergenoeg veel te duur.


 • Provinciaal Archeologisch Museum (pam) Ename

  Geplaatst op 05 nov 2015

  Zeer leerrijk en interessant om te zien hoe alles er vroeger uitzag! Het was ook net een zeer mooie en zonnige dag, dat maakte de sfeer nog veel beter. Vreemd om te weten dat er zo dicht bij de plaats waar je woont zoveel schatten verborgen liggen en lagen. Het is wel om maar één keer te hebben gezien.


Acties


Meer acties