U bent hier:

Cautaerts - Ronsmans

Meld je aan en volg deze familie. Zo krijg je een e-mail als deze familie een nieuwe beoordeling schrijft.

Paspoort

Familieleden

 • Nico ( papa 43 jaar )
 • Mieke ( mama 42 jaar )
 • Liora ( dochter 9 jaar )

We zijn een happy family uit Kampenhout. Onze dochter Liora is 6 jaar.
We gaan graag op uitstap en op reis. Liora houdt van speeltuinen en pretparken.

Cautaerts - Ronsmans

Beoordelingen

 • Plopsa Indoor

  Geplaatst op 09 jan 2016

  Het was een leuk dagje, alhoewel om er een hele dag door te brengen is het iets te klein. We waren er 's morgens bij openingstijd en in de voormiddag kon je direct op alle attracties zonder aanschuiven. Na de middag was het heel wat drukker met wat wachttijden op sommige attracties. Je kon ook nog een bezoekje brengen aan de kerstman op het podium in de namiddag. Dit doen we zeker nog eens over.

  Goed bereikbaar met veel parkeergelegenheid.


 • Bellewaerde Park

  Geplaatst op 16 aug 2015

  Het was een bewolkte dag met een stevige bui in de namiddag. Dit maakte dat het wat minder druk was in het park. We hebben bijna alle attracties gedaan, sommige zelfs meerdere keren. Voor onze 5 jarige dochter waren er heel wat attracties, van kindermolen tot de meer gewaagde. De stuntshow is indrukwekkend alsook de 4D film zijn een aanrader. Wij keren zeker nog een keertje terug.


 • Yale 3D World Magic & Fun Koksijde 2015

  Geplaatst op 11 aug 2015

  Dankzij de gratis tickets van UitMetVlieg gratis inkom. Er was redelijk wat volk, af en toe wat aanschuiven als je een leuke foto wil nemen bij een prent. Hier kan je leuke originele foto's nemen en achteraf goed mee lachen. Zeker en vast je fototoestel dus niet vergeten. Al bij al een goed uurtje binnen geweest.


Acties


Meer acties